Bij ons is het nooit saai!!

Rondvaartbedrijf van Dijk verven op de werf2Op de werf staan we mooi hoog en droog. De meneer van de verzekering is geweest en als we de nieuwe punten gaan aanpassen dan is de boot weer helemaal up to date volgens de laatste normen en regels. Bij sommige van die regels heb je als ondernemer wel je vraagtekens, echter dat hebben de hoge heren die de wetten maken bepaalt en moet gebeuren. Soms denk je wel eens of deze meneren ook aandelen hebben in enkele bedrijven die van uitvoerende aard zijn. Maar oke niet zeuren en gewoon verder.

Bij een bleek zonnetje kunnen we nog net de zijkanten van het schip verven en dat ziet er dan weer strak uit. Dus zo gezegd zo gedaan, druk bezig en het liep gesmeerd tot dat de trap waarop Harry stond onder zijn voeten weggleed. 2 meter lager lag hij op de werf. Met zijn been nog in de sport van de trap wat er niet zo goed uitziet. Om een lang verhaal kort te maken. Been gebroken in het gips, 1 week stil zitten en dan nieuwe foto’s maken, loopgips en dan maar afwachten ….. Het verven was nog niet helemaal klaar, gelukkig had Mariska nog een paar uurtjes over en met veel liefde heeft zij de klus geklaard. Topper.

Verschillende uitstapjes die altijd in de winter gepland staan eerst maar annuleren, helaas. Onze leuke dingen tijd wordt nu tijd zonder leuke dingen L

Gelukkig hebben we een aflosschipper gevonden en een lief familielid die de boot van de werf af hebben gehaald en weer terug gevaren naar thuisbasis Sneek. Nog even de boot schoongemaakt en dan maar even niks doen. Gedwongen stil zitten dat is best moeilijk voor Harry.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.