De kop is er weer af ….

De kop is er weer af in het nieuwe jaar. Een spectaculaire start in het Noorden van Nederland waar men kon schaatsen over de straten. Na een prachtige vakantie van ons in Australië zijn wij weer helemaal opgeladen voor een frisse start en een nieuw seizoen.

Dit jaar hoeven we niet naar de werf met de boot voor groot onderhoud. Dit is voor de geldigheid van de certificaten een verplichting 1 x in de 4 jaar. Aan het einde van seizoen 2016 moet het schip weer uit het water . Toch zijn we ieder jaar wel in beweging wat betreft vernieuwing van de materialen om alles up-to-date te houden. Het ene jaar vervangen we de stoelen, het andere jaar de vloerbedekking of het zelfs het complete plafond. Zo blijft de boot modern en goed uitgerust voor alle gasten in welke leeftijd dan ook. Dit jaar zijn alle banken opnieuw bekleed met prachtig leer. We zijn zelf erg blij met het resultaat en vinden het super chique geworden. Wilt u een kijkje nemen en de nieuwe banken zelf uit proberen?

Voor de zorggroepen hebben wij dit jaar enkele rolstoelen en een bed aangeschaft voor gebruik en gemak. Zo hopen wij deze groepen nog beter van dienst te kunnen zijn, samen met de al bestaande liften en aangepaste toiletgroepen is het ook voor deze groepen een genot om met ons mee te varen en te genieten van al het moois wat Fryslan te bieden heeft.

In het voorjaar is de boot verschillende dagen in gebruik als vergaderlocatie. Het werkt zeer inspirerend om eens op een hele andere plaats te brainstormen. Wij blijven dan stil liggen voor de wal zodat men kan gaan en komen wanneer men wenst. De beleving van een vergadering wordt zo veel minder saai en juist een fijne samenkomst van mensen met hetzelfde doel.

Ten slotte wil ik nog graag melden dat u ons kunt treffen op de beurs:

BOOT Holland te Leeuwarden.

Deze beurs is van 12 tot 17 februari.

Wij staan bij Jachtbemiddeling van der Veen: stand nummer 2004-2067.
Graag tot dan, we nemen onze goed gevulde informatiemappen mee!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.