EEN GOED BEGIN VAN 2017

We kunnen de uren haast aftellen naar het nieuwe jaar. Terug kijkend op het afgelopen jaar mogen we stellen dat dit ook weer een prima jaar is geweest. Gezondheid wat we belangrijk is was weer prima alleen op het ongeval van Harry na dat hij in het najaar zijn been gebroken heeft. Het herstel hiervan gaat nog niet super snel, maar gaat langzaam vooruit.

Harry loopt nog met 2 krukken wat betekend dat de werkzaamheden aanboord moeten worden uitgesteld. Wel hebben we nog een paar maanden voor de start van het seizoen, maar toch, tijd vliegt.

De tijd van eindejaar borrels en nieuwjaarsrecepties  is weer aangebroken en wij hebben ook al weer een paar achter de rug. Zo hebben we de borrel gehad met onze “Buren” dit zijn de bewoners van het appartementen complex naast het schip. Het was ook nu weer zeer geslaagd, lekker bij gekletst, gelachen, gedronken met een hapje erbij.

Zo hebben wij ook altijd een eindejaar borrel met onze werknemers en wij zijn verwend met een bloemstuk en een fruitmand voor Harry. Heel attent. Wij waren ook het afgelopen seizoen heel content met onze werknemers en dat al vele jaren met dezelfde gezichten. Je moet het werk toch met elkaar klaren en liefst met veel plezier, dat is ook dit jaar weer gelukt.

De plannen voor het komende jaar komen in de nieuwe blog aan de orde. Voor nu aan alle lezers van deze blog : EEN SPETTEREND UITEINDE EN EEN GOED BEGIN VAN 2017 gewenst.

champagne-fles

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.