Elke dag is anders, elke dag heeft zijn charme!

 Een weekje meevaren met Rondvaartbedrijf van Dijk

“Wat hebben we toch een veelzijdig bedrijf” denk ik, terwijl ik op mijn kantoor de administratie van de afgelopen week bijwerk. Ik denk terug aan de bruiloft die we vorige week aan boord hebben verzorgd; een mooi bruidspaar stapte letterlijk in het huwelijksbootje en zowel de ceremonie als de kerkdienst werd aan boord gehouden. We doen elke dag ons best om er een mooie dag van te maken voor onze gasten, maar een bruidje blijft toch extra bijzonder…

Gelukkig is de opstelling in de boot flexibel en dus toverden we de boot om tot een trouwzaal met alle stoelen in een theatersetting. We hoefden die dag in ieder geval niet meer te gaan sporten J.

Afgelopen week heeft de boot veel locaties gezien en wij dus ook. Zo gingen de trossen los in Stroobos, Bergum, Aduard, Groningen en Sloten. Vele gasten van de Zonnebloem die een dag gaan varen; wat een onwijs dankbaar publiek is dat toch. Alle gasten zijn zo tevreden en genieten van het landschap wat aan hen voorbij trekt, van het gezelschap en van de lekkere drankjes en het eten wat ze geserveerd krijgen. Het geeft een goed gevoel als die mensen aan het einde van de dag moe maar voldaan in de bus naar huis stappen.

Voor ons zit het werk er dan nog niet helemaal op… Doordat we elke dag op een andere afvaarlocatie moeten zijn varen Harry en ik samen de boot in de avonduren naar de volgende plaats. Dit betekent dan ook dat we aan boord slapen. Het is een beetje kamperen, maar dat heeft natuurlijk ook wel weer zijn charme. De ondergaande zon die in het water zakt terwijl de meren helemaal leeg zijn, het verveelt nooit.

Vandaag is de boot het decor van een groot feest van een café, met een heuse DJ Booth en dansvloer. Alweer een hele andere setting! Als het mooi droog wordt kunnen we het dak open doen en gaat dus letterlijk het dak eraf! Nog even de puntjes op de i; Redbull besteld; check, sportieve polo’s voor de medewerkers gestreken; check, licht en geluid getest; check…. Volgens mij kan het feest beginnen!

2 antwoorden
  • Jenny van Dijk
   Jenny van Dijk zegt:

   Hallo Yaiza,

   Wij laten graag iedereen met ons meeleven en beleven, wij nodigen jouw van harte uit om een een tochtje met ons mee te varen.

   Groet en tot ziens,
   Harry en Jenny

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.