Kerstgroet

Gewaardeerde gasten,

De feestdagen staan voor de deur, en daarom wil ik ook graag beginnen om iedereen hele fijne dagen te wensen met geliefden om je heen. Ons jaar is weer voorbij gevlogen, steeds in beweging, en druk met het bedenken van nieuwe dingen.

Zo hebben wij dit jaar een Lemsteravond georganiseerd in samenwerking met de ondernemers in Lemmer was er een aanboord een avond voor mannen en vrouwen. Dit is met veel enthousiasme ontvangen. Afgemeerd bij Iselmar wisten veel mensen ons te vinden.

Ook hebben we in de zomer de pannenkoektochten gepland, altijd een leuke aanvulling tijdens een rondvaart.

Trossen los tocht: een compleet verzorgde dagtocht waar iedereen zo op kon inschepen, dit is zeer geschikt gebleken voor kleine groepje voor wie het anders te duur was om de boot te huren.

Een bruid die met de speedboot aanboord werd afgeleverd, daar stond de ambtenaar van de burgerlijke stand al klaar om het stel te trouwen. Een bevrijdingsfeest aanboord van het plaatselijke café. Feesten met 7 d.j. ‘s tot in de vroege uurtjes is compleet uit je dak gaan.

Voor het komende jaar staan ook weer nieuwe uitdagingen op stapel, daar berichten we nog over in de volgende nieuwsbrief.

Wij wensen u gezondheid, vreugde, en succes toe. Wij hopen u ook in 2016 te kunnen begroeten als gast of gewoon voor een kopje koffie bent u ook altijd welkom.

Kerstgroet,

Harry en Jenny van Dijk

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.