Klaar voor een mooie zomer….

Een blog / nieuwsbrief schrijven vindt ik het moeilijkste van de hele bedrijfsvoering. Je moet er even tijd voor maken, maar bovenal weet ik niet wat ik moet schrijven. In onze optiek is alles gewoon, dus niet interessant om te vermelden, maar in de praktijk blijken onze verhalen heel vermakelijk, of interessant voor de lezer.

Ook voor mindervaliden gastvrij

Zo heb ik zojuist een stukje geschreven apart over rolstoelen en rollators bij ons aanboord (zie voorpagina). Dit moet dan op de site gebruikt worden. Op zich niet moeilijk maar benoem maar eens wat je iedere dag gewoon vindt en hoe het er in het dagelijks leven bij ons aan toe gaat.

Niet vergeten te benoemen: stabiele loopplank, brede deuropeningen, liften , aangepaste toiletten, ruime looppaden etc. etc. voor ons zo gewoon als wat, maar voor de persoon in kwestie in de rolstoel heel belangrijk om te weten alvorens deze gast aanboord een dagje uit gaat boeken.

Trots op onze medewerkers

Het is velen wel bekend dat er verschillende werkneemsters al heel lang bij ons in dienst zijn, en daar zijn wij heel erg blij mee. Het voelt goed dat de dames en heren die bij ons werken in de regel lekker lang blijven hangen, daar zijn wij ook trots op.

Afgelopen week hebben we met Siska ( alweer 15 jaar in dienst) een ballonvaart gemaakt. Dit was een kadootje van ons aan haar. Deze dame heeft altijd een geweldige inzet getoond en in die 15 jaar is er nooit een onvertogen woord gevallen of ziekmelding geweest. Dat is toch top. De ballonvaart was geweldig, varen door de lucht is bijna net zo mooi als varen door het water.:)

Vanuit uw luie stoel

Als bedrijf zijnde ben je altijd in beweging om alles up to date te houden ook de internet site is  constant “under construction”. Onlangs is er een filmpje gemaakt van de boot. Een virtuele tour. U kunt zo door de boot wandelen vanachter uw computer. U weet dan al wat u kunt verwachten alvorens het inschepen begint. Leuke gadget erbij. De link vindt u op onze site.

Wat vindt u er van?

Ook hebben wij op onze site op de homepage een nieuwe knop waar u een recensie achter kan laten. Wij zouden het heel leuk vinden als we iets van onze achterban zouden horen, op de digitale manier. Onder de eerste 15 recensies verloten wij een gratis rondvaart voor 2 personen.

Wie wint de poule? 

De afgelopen jaren hebben wij tijdens de tochten naar het skûtsjesilen een poule gemaakt waaraan u meekunt doen om de dag winnaar te bepalen, en als de pot er niet uitgaat dan gaat dit naar een goed doel. Aan het begin van het skûtsjesilen kiezen wij met onze werkneemsters een goed doel.

Twee jaar geleden was dat de Kankerstichting en vorig jaar Alzheimerstichting. Voor dit jaar willen wij u als gast de kans geven om uw goede doel mee te laten dingen voor “Goed Doel 2016” Graag uw inzending sturen naar info@rondvaart-vandijk.nl of via het blok recensies op de website: www.rondvaart-vandijk.nl

De drukte met de tochten met losse opstap staan weer voor de deur, hieronder kunt u nog even nakijken of er een geschikte datum voor u bij zit. Graag reserveren.

Vaarprogramma

Onderaan de brief ziet u ons programma voor de komende drie maanden. Via deze link kunt u ook de rest van het seizoen zien.

Wij hopen u snel weer te mogen begroeten op één van onze tochten!

Harry ,Jenny en het team van Rondvaartbedrijf van Dijk

2 antwoorden
 1. R. Hoekstra
  R. Hoekstra zegt:

  Op 4 juni 2016 zijn de bewoners van Markehof + familie en bewoners uit het dorp Marknesse met jullie prachtige boort op reis geweest. Niks is jullie te veel we worden voor de deur afgehaald (verzorgingshuis Markehof ligt aan het water) en weer thuis gebracht. De behulpzaamheid, het eten en drinken alles is geweldig goed.
  De vraag waar willen jullie graag naar toe varen (binnen de mogelijkheden natuurlijk)?
  – Naar het vogeleiland naar Genemuiden en Zwartsluis is dat een optie?
  Harrie zoekt het uit en ja hoor we hebben het allemaal gezien en Harrie, Jenny en personeel deden er nog een schepje boven op we hadden het prachtigste weer van de wereld. Allemaal blije en dankbare mensen nogmaals onze dank voor de fantastische dag die jullie ons bezorgd hebben.
  Een dikke 10!

  Beantwoorden
 2. fam. Visser
  fam. Visser zegt:

  Tros en Los tocht 28 juni 2016 Wat meteen opvalt bij ontvangst op de Rondvaartboot de Waterpoort (fam van Dijk) is de vriendelijke uitstraling v.d. Kapitein en zijn bemanning.
  Alles ziet er aan boord perfect uit met een voortvarende geplande tocht en een goed verzorde catering etc. Wij hebben met z’n vieren een hele gezellige dag gehad!
  De groeten van fam Visser Sneek en fam van’t Boveneind Amsterdam

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.