Lemsteravond…

Samen met onze dochter Mariska, of eigenlijk op initiatief van Mariska, gaan we iets nieuws organiseren. Een avond voor mannen en vrouwen met aan boord verschillende shopping standjes en proeverijen van lekkere producten. Een gezellige avond uit, waarbij het niet zozeer gaat om het varen, maar om het beleven van de ‘SUMMER EXPERIENCE’. Het is de eerste keer dat we zoiets doen, dus dat is best even spannend. We zoeken de samenwerking met onder meer de Lemster ondernemers, voor hen is het ook een leuke manier om zichzelf of een product te presenteren.

Er worden tegenwoordig veel “Ladies Nights” georganiseerd in allerlei vormen en maten, maar ons leek het nu juist leuk om een avond te organiseren voor vrouwen én mannen. Want mannen houden ook van mooie dingen, lekker eten en gezelligheid toch?! Het idee is dat de verschillende shopping stands luxe producten op het gebied van mode, accessoires, schoonheid, lingerie, badmode, gadgets en culinaire lekkernijen gaan verkopen of presenteren. Wij verzorgen natuurlijk een lekker hapje en drankje en varen een klein slagje over de Groote Brekken. De heren kunnen bijvoorbeeld meedoen aan een bier proeverij of proberen eens een lekkere sigaar, en de dames kunnen shoppen en bijvoorbeeld hun nagels laten lakken. De datum van deze Summer Experience is woensdag 15 juli, dus we zijn nu volop bezig met de voorbereidingen, we gaan nu een flyer maken en binnenkort starten we met de online promotie. Ons doel is om deze avond 100 gasten te mogen verwelkomen, het wordt vast een mooie zomeravond met veel gezelligheid. Een wijntje erbij… ziet u uzelf al staan?

Midden in de drukte van het organiseren van dit alles bereikt ons het trieste nieuws dat onze leverancier, Slager Anne de Vries uit Sneek, is overleden. Hij was al een tijdje ziek, steeds hoop je weer op een wonder. Maar helaas. Ik ben er even stil van, verdrietig. Wij hadden met hem een hele prettige samenwerking en dat gaan we zeker missen. Als ik ergens mee zat of een vraag had dan dacht hij altijd mee en losten we het samen op. De Gourmettochten, die wij vele keren hebben gevaren, en nog steeds doen, kwamen ook uit zijn koker. Wij wensen de vrouw, kinderen en familie van Anne heel veel sterkte toe in de moeilijke tijd die nu gaat komen. Wij gaan verder met de broer van Anne, Peter, ook een top gozer. Wat zal het voor hem ook lastig zijn.

Zo realiseer je je maar weer, je moet van elke dag genieten. We zijn gezond en hebben een bedrijf waar we de kost mee kunnen verdienen. We verzinnen nieuwe dingen, vinden het spannend als dat van start gaat, maken ons druk om de wind, zijn blij als onze gasten ook blij zijn, balen als een van de medewerksters opzegt, maar moeten vooral tevreden zijn. Tevreden dat we onze familie en vele vrienden om ons heen hebben en dat we met dit werk zoveel mensen blij maken met een dagje varen.

Trossen los, we gaan er weer tegenaan!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.