Stoomboot Maarten- Rondvaart van Dijk

Nieuw seizoen, nieuwe plannen :-)

Nadat Harry afgelopen najaar lelijk ten val kwam heeft hij de hele winter hier last van gehad, en het is nog niet helemaal in orde. Je hebt zo maar wat en voor het weer helemaal goed is ben je een half jaar verder. Dus na veel rust, heel veel rust kunnen we er het komende seizoen weer goed tegenaan.

Het opstarten gaat ieder jaar weer gepaard met het maken van een nieuwe folder, aannemen van nieuwe werknemers, boot helemaal up to date maken, kwastje verf hier en daar etc. etc. Om ons heen in het Friese rondvaartlandschap is er ook het een en ander veranderd. Zo is de rondvaartboot in Grou verkocht naar Duitsland en onze fijne collega van de “Trijntje “heeft ook besloten om te stoppen. Tjonge tjonge wat zullen we het druk krijgen nu er minder keus is voor de gasten.

Veel van de bekende gezichten van onze werknemers zult u ook dit jaar weer tegenkomen. Sommige willen minder werken en andere weer meer, dat komt mooi uit. Ook hebben we een nieuwe dame aangenomen, een oude bekende, want Katrini heeft 12 jaar geleden ook bij ons gewerkt. Toen kindjes gekregen en nu weer terug op de oude stek. Hoe leuk is dat.!

De tijden van de  middagtochten veranderen. Jaren hadden we op de woensdagmiddag een tocht vanuit lemmer. Vertrektijd 13.30 tot 17.30. Dat wordt vertrek 11.00 uur tot 15.00. De gasten kunnen en eerst uitslapen voordat ze inschepen en om 15.00 kunnen ze nog lekker even winkelen in Lemmer waar wij naast de winkeltjes afmeren. Hoop dat onze gasten dit net zulke fijne tijden vinden als wij.

NIEUW & UNIEKE KANS:
varen met de stoomsleepboot “Maarten” en de luxe van m/s Waterpoort.

Wij hebben een combinatie tocht bedacht waar we het volgende gaan doen. 10.00 inschepen in Sneek. Ontvangst met koffie en een Friese lekkernij, de helft van het gezelschap gaat inschepen op de Maarten en de andere helft van onze gasten vaart met de Waterpoort mee naar Grou. In Grou zijn we rond het middaguur en daar gebruiken alle gasten een heerlijke Fries Boerenlunch aanboord van de Waterpoort. Dan nog even de benen strekken in Grou. De grote stoomfluit blaast drie keer over het pittoreske dorp Grou ten teken dat men weer klaar is voor vertrek. We wisselen de gasten en zo vaart op de terug reis een andere groep op een andere boot. Dit is een geweldige kans om mee te varen op een stoomboot, oude tijden herleven. Ook een leuke uitstap voor een familiegroepje waarvan opa vroegen nog met stoom heeft gevaren en zo er met elkaar een leuke dag van maken.

Om 16.00 zijn we weer in Sneek en kan iedereen de terugreis naar huis beginnen. Of een overnachting erbij boeken bij een van de mooie hotels in Sneek.

14 juli wordt deze combitocht gevaren.

Vragen? Doe het gerust via info@rondvaart-vandijk.nl of bel 0515-413819

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.