Uitstapje buiten Friesland

We kregen een aanvraag van een groep uit Groningen. Een studentenfeest. Het was van het begin af aan al een succes. De kaarten kon men kopen via internet. Ze waren binnen 2 minuten uitverkocht. Bizar gewoon.

Dus de dag voor het feest hebben we na de daggroep de boot helemaal leeggehaald. Alle stoelen onder de vloer in het ruim. Alle tafels eruit, statafels erin etc. etc. Wij noemen dit soort projecten “werk je dood project” Gelukkig krijgen we vaak hulp van familie, vrienden en onze werknemers.

Samen met vrienden aan de reis begonnen naar het “Grunningerland” om 23.00 uur lagen we vast in Bergum. Nog even een wijntje op het achterdek en dan lekker tukken want de volgende ochtend is het weer vroeg op.

Om 5.00 uur stond de wekker, en we waren al op tijd op de afgesproken locatie in de Finsehaven. Daar hadden we wel gelijk een probleempje. Staat een meneer op de kade te roepen “Deze kade is van mij, ik heb jullie niet besteld, dus je kunt wel weer gaan” Oeps eerst maar even met de organisatie gebeld, dit hadden ze niet goed geregeld. Na wat heen en weer bellen was alles oké dus opgelucht adem halen.

Om 13.30 uur arriveert ons team, even een uitleg over wat de bedoeling is en we gaan los. Om 15.00 uur zijn er 240 mensen aanboord. Je vindt ze eigenlijk niet terug, want nu alle tafels en stoelen uit de boot zijn is het wel heel ruim.

De muziek begint te knallen “techno” één dreun en de gasten vinden het geweldig. De keuken aanboord is ook open en er wordt lekker gesnackt.

20.00 uur verlaat de groep zeer tevreden de boot en zij beginnen aan de after party en wij kunnen de boot weer inrichten. Met elkaar en echt teamwork is alles snel gefikst.

Even een lekkere pan macaroni gekookt en om 21.30 zitten we met elkaar heerlijk te eten. Gezellig even nakletsen.

De volgende ochtend is het zondag en dan gaan de bruggen om 09.00 pas open, dus dat is uitslapen voor ons. Omdat onze vrienden nog aanboord zijn en weer mee terug varen gaan we met elkaar ontbijten op het achterdek.( lijkt wel een cruiseschip)

De terugreis gaat beginnen . s ’middags om 16.00 weer in Sneek. En we kunnen terugkijken op een geslaagde missie.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.